Truineer Nieuws melden?

Sandy en Eric een koppel

Sandy Boets, beter bekend als zangeres Xandee, en Eric Vanmanshoven zijn een koppel. Dat maakte de twee vandaag bekend op hun facebookpagina.

© Fotograaf: FB Sandy Voets

Sandy komt uit een moeilijke periode. Noch inzake gezondheid, noch familiaal, beleefde ze makkelijke tijden. Nu kruipt ze uit een diep dal, mede dankzij haar nieuwe vriend Eric Vanmanshoven. Wij wensen hen alvast veel geluk samen toe.?

Haar zangcarri?re (bron wikipedia)

Haar muzikale carri?re startte in 1993. Zij haalde de halve finale van de?Vlaamse?versie van de?Soundmixshow. In 1995 zong ze samen met?Sergio?in de groep?Touch of Joy. Jaren later begonnen beiden hun solocarri?re uit te bouwen.

Xandee werd bij het grote publiek uiteindelijk vooral bekend toen zij voor Belgi? uitkwam op het?Eurovisiesongfestival 2004, met het lied?1 life. Ze eindigde met 7 punten op een 22ste plaats. Daarna bracht zij nog?Ay que calor?en?The power of music?als singles uit. De singles bereikten de Ultratop 50. Tijdens de zomer van 2006 bracht de hoogzwangere Xandee de single?Conga?uit, maar dit werd evenmin een groot succes, al haalde ze er in 2007 wel heel onverwacht de laagste regionen van de hitparade mee in Nederland.

In 2011 startte Boets onder meer samen met?Jurgen Dejaegher?(ex-deelnemer van?X-Factor) de?coverband?Xansation.