Truineer Nieuws melden?

Ruben Weytjens komt natuur- en fotoreizen voorstellen

Ruben Weytjens voorstellen hoeft in feite niet op truineer.be. Hij geeft ons elke week zijn kijk op het weer van de komende dagen. Maar Ruben is ook een fervent fotograaf en begeleider van natuur- en fotografiereizen.
Op zondag 8 december 2019 zal Weerman Ruben Weytjens in Sint-Truiden zijn nieuwste natuur- en fotografiereizen komen toelichten op uitnodiging van Foto Robyns.

© Fotograaf: R. Weytjens

**Op reis met Ruben Weytjens en Foto Robyns
**Ruben is naast weerman ook gids in het wijde arctische gebied, en zal volgende zomer twee prachtige reizen voor echte natuur- en fotografie-liefhebbers gidsen. De eerste gaat midden juni door in het noorden van IJsland, de tweede wordt begin juli een combinatie van 4 dagen Spitsbergen met 3 dagen het noorden van Fins Lapland.In de herfst staat er dan ook nog eens Groenland in combinatie met IJsland op het programma. Dan ruilen we de gouden uurtjes rond de middernachtzon voor het dansende noorderlicht. Net als bij de succesvolle Ruska-reis eind 2018 werkt Ruben ook nu weer samen met Foto Robyns, om alzo een mooie groep gelijkgestemden te kunnen samenstellen.

**Niet enkel fotografen zijn welkom
**Het is echter zeker geen noodzaak om fotograaf te zijn om optimaal van deze reizen te kunnen genieten. Want ook voor je eigen zintuigen zullen de vele contrasten gegarandeerd indrukwekkend zijn.Hij zal het dus hebben over zijn Middernachtzonreis naar Noord-IJsland met vertrek op 15 juni 2020, over de Middernachtzonreis naar Spitsbergen en Lapland met vertrek op 2 juli 2020 en tenslotte over de Noorderlichtreis naar IJsland en Groenland met vertrek op 13 september 2020.
??
Locatie: Cultureel Centrum Sint-Truiden – Club.
Tijdstip: 10.30 – 12 uur.
Gelieve vooraf gratis in te schrijven middels een mailtje naar [ruben.noorderlichtman@gmail.com](mailto: ruben.noorderlichtman@gmail.com).