Truineer Nieuws melden?

Proficiat Laurent, Sascha, Pierre-Yves en Yannis

OHL dus periodekampioen, met dank aan enkele ex-kanaries: Laurent Henkinet, Sascha Kotysch, Pierre-Yves Ngawa, en Yannis Mbombo. Veel Truienaars kijken nu al uit naar de terugkeer van hen en van hun team naar de Jupiler Pro League. Maar daarvoor moet er natuurlijk wel nog wat water door de zee vloeien.

© Fotograaf: OHL.com

OHL deed in de verre Gaume wat ze moesten doen: winnen van Excelsior Virton. Zo pakken ze de eersteperiodetitel in de Proximus League. Net voor halfweg de eerste helft bracht Henry met zijn achtste van het seizoen OH Leuven op voorsprong. Met dank aan Mercier voor het voorbereidende werk. Dat ene doelpuntje volstond voor de zege en de eerste periodetitel. Een opsteker na wat de Leuvenaars vorige week tegen Union overkwam. Komende week spelen ze thuis tegen Beerschot.

Proficiat Laurent, Sascha, Pierre-Yves en Yannis.