Truineer Nieuws melden?

Primeur: bestuur STVV organiseert persconferentie

Van de communicatiecel van STVV kregen we te horen dat het bestuur vrijdag aanstaande om 12 uur een persconferentie organiseert waar ook CEO Takayuki Tateishi het woord zal nemen.

© Fotograaf: Truineer

Wat Tateishi te zeggen heeft, weten we niet. Dat hij daarvan gebruik zal maken om het ontslag van Marc Brys aan te kondigen, geloven we niet. Dat zou hij nooit op deze wijze doen. En bovendien meldde hij een paar dagen geleden nog in een bericht op de website van de club dat daar geen sprake van is.

Wat we wel vernemen en wat ook aannemelijk is, is? dat hij na alle heisa het beleid zal toelichten. Onder het motto beter laat dan nooit kunnen we? dit alleen maar toejuichen natuurlijk. Want zowel pers als supporters als de hele Truiense gemeenschap hebben daar recht op.?

Wait and see…..