Truineer Nieuws melden?

Opvolger Marc Brys is niet voor deze week

Nicky Hayen zal STVV minstens tot en met Genk aansturen. Een nieuwe coach is dus niet voor morgen. En neen, het zou geen Japanner worden. “Ik heb alleszins geen signaal in die richting gekregen”, vertelt klankbord en voorzitter David Meekers.

© Fotograaf: STVV

Neen, STVV had geen plan B klaar om Marc Brys te vervangen. Neen, de club heeft ook geen namenlijst klaar. Maar als we David Meekers mogen geloven -er is geen reden om dat niet te doen-? lopen de kandidaturen binnen dat het een lieve lust is. Wie het zal worden, daar is geen zekerheid over. Temeer daar Tateishi de eerstvolgende drie dagen in het buitenland zit. Die knoop wordt net daarom waarschijnlijk pas na Genk doorgehakt. Het profiel is wel gekend. De nieuwe trainer moet een sterke persoonlijkheid hebben, graag willen en de Belgische competitie kennen. Op dat vlak is er dus niets nieuws onder de zon.? Want die voorwaarden werden ook gesteld toen Brys kandideerde.