Truineer Nieuws melden?

Opel Mulkers stelt nieuwe Opel Corsa voor

Dit weekend (vrijdag tot en met zondag) kan je bij Opel Mulkers kennismaken met de fonkelnieuwe Corsa: de New Corsa. Het sportieve design van de nieuwe Opel Corsa is verbluffend. Je maakt kennis met het opvallend ruime interieur dat rijkelijk is uitgerust om je comfort en veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

© Fotograaf: Truineer

“De nieuwe Corsa staat in de toonzaal. En nieuw is hij! De motoren zorgen voor ongekend rijplezier. Kortom: een wagen die we vol trots aan je voorstellen. De zelfverzekerde stadsauto, volledig klaar voor de toekomst met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens, en nu beschikbaar op benzine, diesel of 100% elektrisch. Het Corsa Open Deur Weekend is d? buitenkans om voor een heel interessante prijs een nieuwe Opel te kiezen. Maar ook om kennis te maken met de nieuwe toptechnologische Opel Astra. Mis het dus niet”, klinkt het enthousiast bij Sonja en co.?

Team Mulkers verwelkomt je op 22, 23 of 24 november met veel plezier in zijn showroom voor het Corsa Open Deur Weekend.
Je maakt uitgebreid kennis met de gloednieuwe Opel Corsa en de nieuwe Opel Astra.?

Het team van Mulkers beantwoordt al je vragen over de nieuwe modellen. Je hebt de mogelijkheid om een proefrit te maken. Je verneemt alles over de interessante financieringsvoorwaarden waaronder de 0% financiering en Private Lease. Je krijgt speciale lanceringscondities. Tal van verschillende mensen rijden met bedrijfswagens. De ‘kleine’ Duitser Opel Corsa werd uitgeroepen tot ‘Bedrijfswagen van het jaar’ in de categorie kleine auto’s. De moeite dus om hem eens gaat te bekijken, en proberen!

Opel Mulkers
Kerkstraat 6
3891 Gingelom
011 48 53 29
https://www.garagemulkers.be/nl/
[info@garagemulkers.be](mailto: info@garagemulkers.be)