Truineer Nieuws melden?

Op de filmset met Brad Pitt? Of Koen de Bauw?

Zou je eens graag in een film meespelen? Een oorlogsfilm? Dan is dit je kans, want we volden de volgende annonce: ?GEZOCHT: HEREN VOOR VERSCHILLENDE MILITAIRE ROLLEN IN ‘SLAG OM DE SCHELDE’ OP 25 EN 26 NOVEMBER TE SINT-TRUIDEN, BELGI??.

© Fotograaf: Truineer

‘De Slag om de Schelde’. Een van de grootste militaire operaties op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog, en cruciaal voor de bevrijding van Nederland. Nooit eerder is de wekenlange strijd in onder meer Walcheren verfilmd. Voor de eerste opnames over deze strijd zijn wij op zoek naar heren (18-35 jaar) met een Westers uiterlijk en kort haar die als militair of piloot willen figureren. Wij zoeken zowel mensen m?t als zonder militaire ervaring.
In het geval dat je geen kort haar hebt zal dit op de set worden geknipt. Dan ontvang je ?10,- extra vergoeding. Je dient hier geen problemen mee te hebben.
De opnames staan, onder voorbehoud, tussen 06:00 – 17:00 gepland in Sint-Truiden (Belgi?) op maandag 25 en dinsdag 26 november. Per draaidag is er een vergoeding van ?40,- beschikbaar. Voor beroepsmilitairen is er een vergoeding van ?70,- beschikbaar per dag.
Op 22 november dien je ook max. een half uurtje op doorpas te komen in Sint-Truiden, hiervoor ontvang je een vergoeding van ?20,-. Pas jij binnen het profiel? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar info@multacasting.nl? met als onderwerp: ?Sint-Truiden’ met daarin: je gegevens + 06 + minimaal 2 recente foto?s + leeftijd + kledingmaten + militaire ervaring. Het is belangrijk dat je bij je aanmelding ook de volgende maten mee stuurt: lengte, confectiemaat, jeansmaat en schoenmaat.