Truineer Nieuws melden?

Ook leerlingen van HASP-O op podium Rode Neuzen XL

Samen met Davinia’s Dance Complex stonden ook enkele leerlingen van Hasp-O Centrum op het podium van de Rode Neuzen XL Show. Die school zette zich trouwens in voor het project tot ze bij wijze van spreken heel rood zag.

© Fotograaf: Truineer

Op?Rode Neuzen Dag?sloeg ook Hasp-O Centrum rood uit voor #generationstronger! Wekenlang verkocht de leerlingenraad chocoladewafels en de leerlingen van 3 en 4 ORA (Office en Retail Assistant) serveerden lekkere hotdogs voor het goede doel. Ook de opbrengst van hun minionderneming Young Fair (met fairtradeproducten en Rode Neuzen-gadgets) schenkten zij aan Rode Neuzen Dag. Surf snel naar de Facebookpagina van de school: de meest gelikete foto?s van de rood uitgedoste leerlingen ?n personeelsleden leveren een lekkere doos cuberdons op! Tijdens de Rode Neuzen XL-show stonden er ook heel wat leerlingen van Hasp-O Centrum op het podium: zij deden als lid van Davinia?s Dance Complex mee aan een flashmob.