Truineer Nieuws melden?

Ook hier BOB-campagne tijdens en na jaarwisseling

Van 29 november 2019 tot 3 februari 2020 loopt de BOB-wintercampagne Deze winter luidt de slogan ?BOB. Altijd nul op.? Het is BOB die ervoor kiest om uitsluitend alcoholvrije alternatieven te drinken en zo iedereen veilig thuis te brengen.

© Fotograaf: Truineer

Ook lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken zet volop in op veilig verkeer tijdens de eindejaarsperiode. Naast de reguliere preventieve en repressieve verkeersacties worden in het kader van de BOB nog bijkomende controles georganiseerd op verschillende locaties op alle tijdstippen van de dag, niet enkel in het weekend. Want een aperitiefmoment, een lunch met collega?s, zakendiners met klanten, een pintje na het werk, ? zijn allemaal momenten waar je snel eentje teveel op hebt. Als je hierna ook nog verplaatsingen met de wagen moet doen, is de kans op een ongeval uiteraard even re?el als in het weekend.