Truineer Nieuws melden?

Meer dan 1000 euro voor het goede doel

De Truiense organisator, Eric Vanmanshoven, van de grootste indoor tweedehandsbeurs steunt ook telkens heel wat goede doelen uit de Trudostad. Ditmaal waren dat het dierenasiel Sint-Truiden, de Rode Neuzendag (via Rienzo Vanrijkel ) en de Penspony (verkoop door Penspony artikelen t.v.v. verschillende goede doelen)

© Fotograaf: Truineer

?Dit doen we al vanaf de eerste beurs, ongeveer 8 jaar geleden en zullen dit ook blijven doen! En ook na de editie van 10 en 11 november konden we een aantal organisaties een plezier doen?, aldus Eric Vanmanshoven.
Het dierenasiel Sint-Truiden kreeg 500 euro ; vandaag werd de spaarpot van de omhaling opengemaakt en dat was ongeveer 250euro, en de stand van het dierensasiel bracht ook 250 euro op, dus 500euro in totaal! Er werd voor 300 euro rode neuzen artikelen verkocht! En de Penspony had ook voor een paar honderd euro verkocht, exact cijfer is moeilijk aangezien er heel wat bestellingen werden geplaatst en deze dan achteraf pas worden verrekend!
?Wij danken alle mensen voor hun vrijgevigheid en om de goede doelen te steunen?, besluit Eric Vanmanshoven.