Truineer Nieuws melden?

Lydie en Georges van de Casteleyn stoppen ermee

Met een spetterend oudejaarsfeest trekken Lydie en Georges van de Casteleyn de deur achter zich dicht. Op 1 januari 2020 is het ?gedaan?.

© Fotograaf: Truineer

?Na 33 jaar uitbating van TAVERNE CASTELEYN is de tijd gekomen om stilaan de deur achter ons te gaan sluiten. Dit jaar met oud op nieuw 2019 zullen we er voor het laatst nog een spetterende oudejaarsavond van maken met een liveoptreden van ?Duo Classic Illustration?. Tevens kan je met Oud-Nieuw genieten van een heerlijk koud buffet mits reservatie. Binnenkort verschijnen daar alle details over op facebook?, meldt Georges op Facebook.
Vanaf 1 januari 2020 gaat de deur dus definitief dicht en geven ze het roer over aan de volgende uitbaters.
Maar natuurlijk zijn ze nog niet zover. Elke zaterdagavond in november en december kan je in Taverne Casteleyn blijven dansen op livemuziek van verschillende duo?s.
?In die 33 jaar hebben Lydie en ik oneindig veel mensen leren kennen en daarom zouden wij het ongelooflijk vinden moesten we mekaar nog eens kunnen ontmoeten in de Casteleyn. In de loop van december organiseren we daarom nog een afscheidsavond of dansfeest met liveoptreden voor al ons cli?nteel, hopelijk ben jij er ook bij?, besluit Georges.