Truineer Nieuws melden?

Lord of the Rings in het Begijnhof

De Academie Haspengouw Podium brengt in samenwerking met Dansstudio Creart uit Sint-Truiden en de Koninklijke Harmonie Salvia uit Heers een zinderende voorstelling van Lord of The Rings van Johan de Meij in de Begijnhofkerk.

© Fotograaf: Truineer

Muziek, woord en dans vloeien samen tot een totaalspektakel. Na de voorstelling is er gelegenheid om nog samen na te genieten bij een drankje. De voorstelling gaat door op zaterdag 30 november om 20u in de Begijnhofkerk van Sint-Truiden. De volledige opbrengst van de voorstelling en de verkoop van drankjes is bestemd voor Menno’s droom (www.mennos-droom.be, goed doel van De Warmste Week )
Waarvoor staat Dansstudio Creart?
De eerste danspassen in onze dansschool, toen nog onder leiding van mevrouw Arlette Nolens, werden in 1984 gezet. In september 1997 stelt zij Dominique Lauwers, toen net afgestudeerd aan Hogeschool Antwerpen studierichting Dans, aan als ??n van haar dansdocenten. Na twee jaar
laat Mevrouw Arlette Nolens, in volle vertrouwen, de dansschool over aan Dominique. Zo ontstaat er een nieuwe naam voor de dansschool : Dansstudio Creart! Nog eens twee jaar later wordt een belangrijke doelstelling bereikt wanneer de afdeling ?Klassiek Ballet? onder Academie Haspengouw te Sint-Truiden wordt ondergebracht.
Vermits Dominique nu reeds 20 jaar de drijvende kracht is achter zowel de afdeling ballet van de Academie alsook haar eigen initiatief Creart voor de overige dansstijlen ?Kleuterdans? en ?Modern-Jazz?, spreekt het voor zich dat deze beide afdelingen steeds samen werken, samen horen, samen dansen en samen zullen blijven bestaan.
Je danst graag?
Vanaf januari kunnen nieuwe ge?nteresseerde kinderen nog aansluiten in de danslessen. Er zijn opnieuw inschrijvingen voor het 2e deel van dit dansjaar.
Kom en dans mee bij Dansstudio Creart en/of Academie Haspengouw en word een echte danseres! Voor meer info over de nieuwe inschrijvingen in januari of tickets voor de dansvoorstellingen kan men terecht bij Dominique op 0476/90.70.71 of via email: info@dansstudiocreart.be

The Lord of the Rings:

Waar: Begijnhofkerk, Begijnhof , 3800 Sint-Truiden
Wanneer 30/11 om 20:00
Organisatie: Academie Haspengouw Podium
Prijs: ? 10.0 Basistarief: 10,00 ?
Reservatie: secretariaat@salvia.be