Truineer Nieuws melden?

Laat ons vanavond verjaardag Ivo vieren!

Zelf zal hij het natuurlijk niet oproepen. Vandaar dat wij iedereen oproepen om vanavond op Stayen eens flink zijn naam te scanderen. Laat jullie hoooooren!!! Want onze Ivo Hendrickx, de beste stadionspeaker van het land, is verjaard. Hij is inmiddels al of nog maar 53.

© Fotograaf: Truineer

Ivo Hendrickx en STVV zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is hij er niet, dan hoor je het meteen. Want niemand kan onze stadionspeaker, overigens de beste van het land, evenaren. Supporters, laat je horen….. Wel, die oproep lanceren wij voor Ivo. Supporters, laat je horen, en steek Ivo een hart onder de riem. Altijd op post, in goede en slechte tijden, een man met een geelblauw hart. 53 is hij intussen. Die is hij geworden op 1 november. Wij wensen hem onder het motto beter wat laat dan nooit en via deze weg nog een gelukkige verjaardag en heel veel jaren toe.