Truineer Nieuws melden?

Koop in ?t zwart bij Mercedes Claes & Zonen

Neen, deze reclameslogan van Claes & Zonen spoort u niet aan tot belastingontduiking. Wel springt Claes & Zonen op een originele manier op de kar van Black Friday, waardoor u op vrijdag 29 en zaterdag 30 november profiteert van kortingen tot 21% op meer dan 70 onmiddellijk leverbare Mercedes-Benz stockwagens. Ook op bestelwagens en Certified tweedehandswagens geniet u van extra kortingen.

© Fotograaf: Mercedes Claes & zn

?Mercedes-Benz spreekt steeds een breder publiek aan met de opkomst van nieuwe modellen, gloednieuwe designs en een innovatief spraaksysteem?, weet Johnny Claes ons te vertellen. ?Net als Mercedes-Benz zitten wij bij Claes & Zonen niet stil en willen we ons aanbod op een originele manier kenbaar maken, zoals in dit geval tijdens Black Friday. Door ons ruim aanbod en persoonlijke aanpak kunnen we de klant op maat verder helpen in de zoektocht naar zijn of haar nieuwe wagen?, besluit Johnny Claes.

Bekijk alle info over de actie op www.koopintzwart.be

Voor meer info kan u contact opnemen via 011 69 74 43 of langsgaan in een van de concessies van Claes & Zonen.

Claes & Zonen Sint-Truiden
Poort Sint-Truiden
Industrielaan 3310
3800 Sint-Truiden

Claes & Zonen Tongeren
Maastrichtersteenweg 449
3700 Tongeren?

Claes & Zonen Tienen
Esperantolaan 16
3300 Tienen

www.claesenzonen.be