Truineer Nieuws melden?

Klimaatboom zoekt tuin

Op woensdag 20 november is er een infoavond over ‘Klimaatboom zoekt tuin’ voor de inwoners van Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Heers.
Neem deel aan de infoavond en ONTVANG EEN KORTINGBON TER WAARDE VAN ? 20,- voor de aankoop van een klimaatboom voor in je tuin en WIN EEN ECOLOGISCH TUINONTWERP voor je tuin.

© Fotograaf: Truineer

Niet alleen een klimaatboom draagt bij aan een beter klimaat. Een ecologische tuin met klimaatrobuuste planten en klimaatadaptieve maatregelen draagt extra bij aan een beter klimaat. Onder de bomenkopers wordt een ecologisch tuinontwerp uitgeloot. Wilt u deelnemen aan de uitloting? Vergeet dan niet om het vakje op de kortingsbon aan te kruisen. Je vindt de lijst met klimaatbomen op www.limburg.net. En let op: niet elke boom is geschikt voor elke plaats.
Inwoners van Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Heers kunnen deelnemen aan de infoavond ‘Klimaatboom zoekt tuin’ op woensdag 20 november 2019 om 19u30 in de refter van het Stadswerkhuis, Sint-Jorisstraat 4510, 3800 Sint-Truiden. Inschrijven voor de infoavond kan op www.centrumduurzaamgroen.be/vormingamber.
Meer info over de actie vind je op www.limburg.net/klimaatboomzoekttuin.
Een actie van Centrum Duurzaam Groen i.s.m. Limburg.net, de stad Sint-Truiden, en de gemeenten Nieuwerkerken, Gingelom en Heers.