Truineer Nieuws melden?

Huisartsenwachtpost 38 start op 15 november

Op de Diestersteenweg, naast het Sint-Trudoziekenhuis -oud pand Dr. Knapen- opent op 15 november een huisartsenwachtpost.

© Fotograaf: Truineer

Op 15 november opent er een nieuwe huisartsenwachtpost naast het Trudoziekenhuis in Sint-Truiden. In je brievenbus ontving je intussen een flyer met de uitleg hieromtrent.

Je belt gewoon 089590059. Tijdens de week, tussen 19 en 8 uur, word je na het intikken van je postcode gewoon doorverbonden met de wachtarts thuis die je het adres zal doorgeven. In het weekend en buiten voormelde uren kan je na contact met de receptioniste terecht op de wachtpost zelf.

In 2020 wil de overheid het gezamenlijk oproepnummer 1733 uitrollen over heel Belgi? voor de dokters van wacht. Medisch geschoolde dispatchers bepalen dan waar pati?nten zich het beste kunnen aanbieden.