Truineer Nieuws melden?

Holebifilmfestival 2019

In Sint-Truiden staan 2 films op het programma in Cinema Cameo, Naamsevest 45.

© Fotograaf: Truineer

Maandag 18 november om 20u15: Pride
Het is de zomer van 1984. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep LGBT+-activisten geld op te halen om families van stakende mijnwerkers te ondersteunen. Een buitengewoon verhaal over twee totaal verschillende gemeenschappen die zich, ondanks alle vooroordelen, verenigen voor een gezamenlijk doel. Prachtige film.

Dinsdag 19 november om 20u15: Temblores
Guatemala. Pablo, 40 jaar, is een ?geschikte? man: praktiserend gelovige, gehuwd en vader van twee fantastische kinderen. Wanneer hij verliefd wordt op Francisco, besluiten zijn familie en zijn gelovige gemeenschap hem te helpen om zich te laten ?verzorgen?.
Voor en na de film is er de mogelijkheid tot een gesprek met vrijwilligers van Regenbooghuis Limburg.
Meer info over het holebi- en transgenderthema vind je op: www.sint-truiden.be/lgbt.
Toegang gratis.
Meer info
Welzijn
T 011 70 15 59
info.welzijn@sint-truiden.be