Truineer Nieuws melden?

Grootste kersthuis is dat van Jurgen in Alken

Kom en proef van de echte kerstsfeer bij Jurgenns Christmas House in Alken. Het grootste kersthuis van Belgie en Nederland. Beleef er een magische kerst en geniet in de sfeervolle bar van gl?hwein, jenever, cocktails, braadworsten, pannenkoeken en veel meer!

© Fotograaf: TVL

Laat je betoveren door de kerst in de 300 vierkante meter verwarmde tent. Beleef een magische kerst bij Jurgenns Christmas House en geniet in de sfeervolle bar van gluhwein, jenever, cocktails, braadworsten, pannenkoeken en veel meer…

Wie nu al tot over zijn oren in de warme kerstsfeer wil worden ondergedompeld, moet zeker ’s afzakken naar Jurgens Christmas House In Alken. Al jaren breekt deze man records op basis van kerstbomen, -bollen, en -lichtjes. En ook telkens geeft hij gevolg aan traditie en nieuwe trends. Ook dit jaar heeft hij zich weer overtroffen met meer dan 40 kerstbomen, 20.000 glazen bollen en 400.000 lichtjes. Heel het huis en de omgeving straalt kerst, vrede, warmte en gezelligheid uit. Wat je ziet en ondervindt beschrijven is haast niet mogelijk. Daarvoor moet je het gezien hebben n gevoeld hebben….?

Jurgenns Christmas House
Koutermanstraat, 19
3570 Alken