Truineer Nieuws melden?

Gratis strooizout

Om de bevolking te helpen met het sneeuw- en ijzelvrij houden van het voetpad, stelt het stadsbestuur gratis 10 kg strooizout per Truiens gezin ter beschikking.

© Fotograaf: Truineer

Met de bon die je vindt in het informatieblad van november kan je een zak van 10 kg strooizout gratis afhalen in het stadswerkhuis, Sint-Jorisstraat 4510, van zaterdag 16 november tot en met zaterdag 23 november (uitgezonderd op zondag) van 9u tot 12u en van 13u tot 16u.
Let op: er mag per gezin maar 1 bon ingevuld worden. Wie geen ingevulde bon bijheeft, kan geen zout krijgen. Wil je ook het zout afhalen voor buren, familie, etc. uit Sint-Truiden, die zich moeilijk kunnen verplaatsen, dan kan dat, maar dan moet je ook de door die mensen ingevulde bon meenemen.
Voor een vlotte bedeling, vragen wij om de bon op voorhand in te vullen.