Truineer Nieuws melden?

Gezin op zoek naar meubelen

“Afgelopen maandag verloren we onze woning in Zepperen door een zware uitslaande brand. Femke en ik willen heel graag alle mensen bedanken die ons spontaan steunden -zowel materieel als moreel. Het doet deugd om vast te stellen dat er nog warmte en solidariteit bestaat de dag van vandaag”, meldt Laurent op zijn facebookpagina.

© Fotograaf: Facebook Herman

“We slagen er momenteel moeilijk in om iedereen persoonlijk te antwoorden en te bedanken. Via dit bericht willen we echter heel duidelijk laten weten dat al jullie hulp ontzettend geapprecieerd wordt. Praktisch: kinderkleding ontvingen we reeds voldoende. We kijken momenteel welke nood er is aan meubilair, en zullen eerstdaags contact nemen met de mensen die de nodige zaken aanbieden”, besluit het getroffen gezin.

Deel dit bericht gerust, want we ontvingen ook heel wat spullen van mensen die we niet persoonlijk kennen.
Nogmaals, hartelijk dank voor al jullie steun.
Vanwege Femke, Laurent, Sebbe, Torre en Robbe.