Truineer Nieuws melden?

Gewond en rijbewijs kwijt

We kregen van de politie de volgende meldingen

© Fotograaf: Truineer

??Gingelom, Peremplaats op dinsdag 5 november 2019 om 22.52 uur: aanrijding tussen 2 voertuigen
??Sint-Truiden, Tongersesteenweg op woensdag 6 november 2019 om 11.20 uur: aanrijding tussen 2 voertuigen
??Sint-Truiden, Zepperenweg op dinsdag 5 november 2019 om 21.23 uur: aanrijding geparkeerd voertuig. De 30-jarige AM en 21-jarige KJ uit Sint-Truiden raakten gewond. Het rijbewijs van bestuurder werd onmiddellijk voor 6 uur ingetrokken
??Bij een kop-staartaanrijding aan de verkeerslichten bij de ingang van de militaire basis Saffraanberg in Sint-Truiden raakten donderdag 6 november om 14 uur twee personen gewond. W.T. (23) uit Sint-Truiden en H.C. (60) uit het Luikse kregen ter plaatse de eerste zorgen toegediend en moesten voor een controle naar het ziekenhuis.