Truineer Nieuws melden?

Freddy Davis bezingt zijn “Mooie dromen”

Met zijn nieuwe single ?Mooi zijn mijn dromen? brengt Freddy Davis een vrolijke meezinger uit om op positieve manier naar het einde van het jaar te gaan.

© Fotograaf: Truineer

Met vier singles, een album, tv-optredens en zijn voortdurende aanwezigheid in de meeste Vlaamse hitlijsten is 2019 weer een topjaar voor Freddy, wiens agenda alsmaar aandikt met optredens in alle uithoeken van Vlaanderen.
Het jaar is echter nog niet ten einde en binnenkort doet Freddy daar nog eens een DVD bovenop, waar 12 professionele clips opstaan met zijn meest bekende successen. Een ideaal cadeautje voor zijn vele fans die doorheen de voorbije jaren veelvuldig verwend werden met reizen en diverse evenementen die zijn actieve fanclub organiseert onder leiding van Kristien Thoelen.
Ook nieuwsgierig naar waarover Freddy Davis zoal droomt? ?Mooi zijn mijn dromen? wordt uitgebracht bij D & V en is verkrijgbaar via de gekende download en streaming portals.