Truineer Nieuws melden?

Eisbear Winterbar meteen schot in de roos

Afgelopen weekend opende de Eisbear Winterbar voor het eerst haar deuren. De Truienaren leken het concept best te smaken en zakten massaal af naar het Minderbroedersplein. Het perfecte startschot van de eindejaarsactiviteiten in Sint-Truiden.

© Fotograaf: Truineer

Het skiseizoen is begonnen en dat hebben ze ook in Sint-Truiden geweten. Een echte Almhut, zoals je deze normaal alleen aan de voet van een Oostenrijkse skipiste tegenkomt, kijkt momenteel uit over het Minderbroedersplein in Sint-Truiden.?

Na een intense opbouwperiode opende Eisbear dit weekend zijn deuren voor het grote publiek. Dat bleek meteen een schot in de roos: amper anderhalf uur na opening hadden 400 nieuwsgierige feestvierders de chalet al helemaal gevuld, klaar voor een groot Apr?s Ski feest. Het plaatje klopte volledig: terwijl de ene na de andere apr?s ski hit door de boxen klonk, werden halve liters bier geschonken door vrolijke Heidi?s gekleed in dirndl. Door de namaakraampjes keek je uit op een skilift die je zo weer naar het hoogste punt van de berg kan brengen. Pas wanneer Benny Su op het podium verscheen om er live zijn hit Penspony te brengen, was je even weer helemaal terug in Sint-Truiden.?

De Eisbear Winterbar kon rekenen op veel enthousiaste reacties. ?Als we ?s avonds met de vriendinnen willen uitgaan is er in Sint-Truiden niet zo heel veel keuze. Ik vind het super dat de Eisbaer naar Sint-Truiden werd gehaald. Hier gaan we nog veel plezier beleven!? klinkt het bij Emma Degroote.?

??De kerstperiode is traditioneel een drukke periode in de Trudostad, en wij proberen voor zoveel mogelijk beleving te zorgen. Ons winterconcept was aan vernieuwing toe, en de Eisbaer is een fris, interessant concept dat op veel bezoekers zal kunnen rekenen,? concludeert Schepen van Middenstand Jos Pierard.

Ook Burgemeester Veerle Heeren blikt tevreden terug op afgelopen weekend. ?De Eisbear Winterbar is een mooie aanvulling op ons vaste eindejaarsprogramma. We hebben vooraf met de organisatie duidelijke afspraken gemaakt, waar ze zich dit weekend ook perfect aan hielden. Afgelopen weekend was een mooie start van de eindejaarsactiviteiten in Sint-Truiden!?