Truineer Nieuws melden?

Eisbear Bar goed gestart!

De Eisbear Bar op het Minderbroedersplein opende afgelopen vrijdag. “We blikken terug op een succesvolle tweedaagse. Zowel op vrijdag als zaterdag liep onze almhut goed vol met telkens zo’n 400 bezoekers. Ons concept wordt in Sint-Truiden goed onthaald”, klinkt het bij de organisatie. “Het wordt uitkijken naar komende weken met optredens van oa Wim Soutaer, Swoop en de Dikdakkers. Nu vrijdag komt Laura Lynn.”

© Fotograaf: Eisbear Bar

**4 Eisbear Bars
**Sint-Truiden is ??n van de vier locaties waar een Eisbear doorgaat. Naast Maaseik, Leuven en Waregem zal er in Sint-Truiden tot en met 29 februari iedere donderdag, vrijdag en zaterdag Apr?s-Ski muziek door de boxen galmen. En dat telkens van 20 uur tot 2 uur ’s nachts.?

Praktisch
De Eisbear Bar is gelegen op het Minderbroedersplein, de toegang is gratis. Open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 20 uur tot 2 uur.

FOTO: Schepen van lokale handel Jos Pierard en burgemeester Veerle Heeren tapten de eerste halve liters in de Eisbear Bar