Truineer Nieuws melden?

Dierenasiel dringend op zoek naar pleeggezinnen

Het dierenasiel van Sint-Truiden is op zoek naar gemotiveerde pleeggezinnen die tijd, energie en voldoende ruimte hebben om aan de slag te gaan met ??n van onze herders (of ??n van onze andere honden, natuurlijk).

© Fotograaf: Truineer

Vanuit het dierenasiel

Mara (NIET op foto), bijvoorbeeld. Ze is een Mechelse herder van 4 jaar oud en ?cht een h?le lieve hond. Ze heeft het alleen moeilijk met de drukte in het asiel. Een verhuis naar een pleeggezin zou ideaal zijn om haar op adem te laten komen.

De kosten (eten en eventuele bezoeken aan onze dierenarts) nemen wij voor onze rekening, we zorgen voor basismateriaal, en natuurlijk ook voor begeleiding van de eerste kennismaking tot en met de adoptie.

Ons Pleegzorgteam Honden staat jullie bij met raad en daad !

Al onze honden hebben gewoon de brute pech gehad om, omwille van de ??n of de andere reden, in het asiel terecht te komen. Het zijn goede honden die enkel wat hulp nodig hebben om hun weg te vinden. Daarom besteden wij veel aandacht aan de zoektocht naar de juiste match tussen hond en baasje, dus ook voor de honden die in pleeg gaan.

Onze pleeggezinnen hebben dit jaar al meer dan 50 honden opgevangen in afwachting van hun adoptie ! Twijfel je erover om pleeggezin te worden ? Dan brengen we je graag met hen in contact zodat je van hen kan horen hoe super het is om pleeggezin te zijn.

Als je je geroepen voelt om als pleeggezin mee te werken aan de toekomst van ??n van onze honden, neem dan zeker contact op met info@dierenasielsinttruiden.be !