Truineer Nieuws melden?

Deze avond is er een nieuwe gemeenteraad.

De schepen van Cultuur zal met een voorstel komen omtrent de verschillende wedstrijden en prijzen inzake po?zie en literatuur. Verder is er aan een reglement gewerkt voor fietsboxen, dat ter stemming wordt voorgelegd.

© Fotograaf: Truineer

Sp.a-fractieleider Gert Stas wil de parkeertarieven tijdens de eindejaarsperiode aangepast zien. Hij gaat voorstellen om de tarieven te halveren en op die manier de handelaars tegemoet te komen tijdens de drukste shoppingperiode van het jaar. We zijn nieuwsgierig naar de reactie van de meerderheid op dit voorstel, dat vorig jaar ook al toegepast werd. Ook voor de omgevingsvergunning van nieuw te bouwen Zorgcampus Sint-Anna wenst de sp.a extra voorwaarden.
Deze avond in het Stadhuis op de Grote Markt om 20.00 uur. De vergadering is publiek, maar je hoeft je er niet voor te verplaatsen, want via livestream is ze op internet te volgen. https://sint-truiden.gemeenteraad.live/#/