Truineer Nieuws melden?

De Blije Woefkes maken baas en hond blij

Op 9 februari 2017 werd de hondenschool opgestart. ?Onze aanpak en overtuiging om positief te trainen wilden we overbrengen naar andere baasjes?.

© Fotograaf: Truineer

?Gedaan met sleuren aan de honden, beloningsgericht trainen, daar staan we voor bekend! Vrolijke hondjes welke al kwispelend voor hun baasjes willen werken, wat wil je als baasje nog meer??
Wegens groei en vraag naar andere disciplines hebben ze hun aanbod uitgebreid. De Blije Woefkes bieden momenteel gehoorzaamheid, flyball, agility en hoopers aan.

Ze staan ook open voor kandidaat instructeurs die willen meewerken in de opvatting van de Blije Woefkes van honden trainen.
Priv?lessen kunnen op aanvraag. Bij de Blije Woefkes opteren ze voor een lessenpakket van 10 lessen, zowel voor jonge als volwassen honden. Vaak voor baasjes met hun eerste hond, herplaatste dieren. Sommige honden kunnen de druk van een groep nog niet aan en kunnen zo hun start maken. Sommige baasjes willen dan weer de basis leren aan een gezellige huis- tuin en keukenhond. In de lessen leert je hond deze basis, samen met het baasje.
Voor honden met een gedragsprobleem werken we samen met een gedragstherapeute/deskundige. Zij is wekelijks aanwezig in onze club.
Wil je meer info? 011/412283 en 0472/667293. En Blije Woefkes vind je alleen in Zepperen, aan de Stokstraat 125.