Truineer Nieuws melden?

De Blauwe Vogel valt in de prijzen

Vandaag zijn de EUROPEAN MSC awards in Rotterdam uitgereikt aan boord van het nieuwste schip, de MSC Grandiosa. ?En we hebben als reisbureau 2 prijzen gewonnen?, meldt Trudo Carlier van de Blauwe Vogel

© Fotograaf: Truineer

?Dankzij onze reizigers, hebben we 2 prijzen gewonnen. Voor Belgi? : de MSC award, en dat met slechts ??n kantoor in het land, dat moet zowat? een Europees unicum zijn. Zeker als je weet dat voor de Nederlandse markt Tui gewonnen heeft, maar zij hebben wel 258 reiskantoren ter beschikking?, meldt Trudo vanuit Rotterdam. De Blauwe Vogel voor heel de Belgische, maar eigenlijk alleen de Vlaamse markt want De Blauwe Vogel focust zich enkel en alleen op Vlaanderen met 1 super gezellig keicool kantoor in Sint-Truiden.:)
En dan is er nog de award “Best Group producer”, een internationale erkenning voor het Blauwe Vogel-team. ?Wij kunnen wel superleuke totaalpakketjes maken met vervoer, fooien, dranken en leuke surprises erbovenop. Maar dankzij onze klanten, winnen we deze prijzen waar geen enkele multinational aan kan tippen?, aldus een fiere Trudo Carlier. ?Want veel geld hebben is geen kunst, maar passie en liefde in je job steken, dat is de kunst ! En dat doen we bij De Blauwe Vogel dag en nacht, 7 dagen op 7.?
Trudo is dan ook apetrots op zijn gespecialiseerd Cruiseteam, dat symbolisch een kantoor heeft aan onze kust, want de zee inspireert tot fijn cruisen. Sabine, Joyce & Ann zorgen alle 3 m??r dan fulltime om de allermooiste routes voor te stellen aan super voorwaarden.
En uiteraard is hij ook het team in Sint-Truiden enorm dankbaar: Bart, Kristof, Edith, Anita, Hilde, Melissa, Christine, Kristien, Nicole, Marijke, Anna, Ann, Sara, Bernadette, Petra, Sonja, Arijana, Oxana, Trudo, Lisselotte en Magaly Carlier. ?Dat is nu eens een Dream Team. De prijzen die we in Rotterdam wonnen geven ons dan ook tonnen energie om er tegenaan te gaan en grootse dingen te realiseren?, besluit Trudo Carlier.