Truineer Nieuws melden?

Dakbrand maakt huis onbewoonbaar

In Zepperen-Dorp woedde deze namiddag een hevige brand. Die maakte het huis voor een gezin met twee kinderen onbewoonbaar.

© Fotograaf: jcr

In een huis in Zepperen-Dorp woedt momenteel een zware brand. Het vuur werd even na 14 uur opgemerkt. De vlammen sloegen toen al uit het dak. De brandweerpost Sint-Truiden heeft de brand intussen onder controle. Het huis van het gezin met twee kinderen is onbewoonbaar. Volgens de eerste berichten raakte niemand gewond.

Door de brand heeft de buurt ook gedurende lange tijd zondfer elektriciteit gezeten, en met nauwelijks 3 graden buiten is dat geen lachertje. Bovendien was er ook verkeerschaos, want om de werkzaamheden van de brandweer niet verhinderen werd het verkeer omgeleid via smalle secundaire wegen. De brand was namelijk aan de drukke weg die doorheen Zepperen loopt.