Truineer Nieuws melden?

Clubbestuur bevestigt vertrouwen in coach

In een bericht op de website van de club bevestigt het clubbestuur van STVV het vertrouwen in Marc Brys. ‘Brys staat niet ter discussie’, kan je het bericht samenvatten.

© Fotograaf: STVV

We citeren de site

De club werd verrast door het bericht in verschillende media over de positie van Marc Brys als hoofdcoach van STVV. Er waren nooit problemen tussen club en staf. Er heerst een wederzijds respect tussen de club, de coach en alle spelers. Sommige van onze spelers werden ook specifiek genoemd in de media maar de club gelooft in elk van hen.

Wij staan als club boven alle geruchten. We blijven ambitieus en we doen ons best om onze doelen te bereiken. De club gelooft in haar technische staf en in al haar spelers. We zijn ervan overtuigd dat ons team zelfs nog sterker is dan vorig voetbalseizoen.

Ondertussen oefenden de Kanaries gisteren achter gesloten deuren bij OH Leuven. De eerste helft eindigde met een brilscore. De Kanaries verloren de oefenpot uiteindelijk met 2-1. Het was de Amerikaan Chris Durkin die voor het Truiense doelpunt zorgde.
Opstelling STVV: Wenssens (45′ Herbots), Durkin, De Smet, Janssens, Ito, Barboza, Lee, Cong Phuong (73′ Masoudi), Colidio, Balongo (45′ Van Dessel), Acolatse (45′ Troonbeeckx)
Doelpunt STVV: Chris Durkin