Truineer Nieuws melden?

Club heeft Big Si maar zoekt nog extra doelman

Simon Mignolet was de Belgische competitie al ontgroeid. Club nu ook. En toch gaan Mannaert & co op zoek naar een extra doelman. Groeit er opnieuw belangstelling voor Simon? Of is men gewoon op zoek naar nog meer zekerheid voor het geval dat Simon uitvalt? Turkse media melden dat Club interesse toont in Roemeens international Silviu Lung.

© Fotograaf: twitter

Het is niet Club Brugge dat het bericht of zeg maar het gerucht verspreidt. Het is namelijk? het Turkse?Fanatik?dat meldt dat Club Brugge Silviu Lung denkt, een dertigjarige doelman van Kayserispor. De Roemeense internatonal is er sinds 2017 een vaste waarde, maar zou nu de stap naar Club Brugge kunnen zetten. Naast Mignolet heeft club nochtans nog doelmannen die eerste aankunnen: Ethan Horvath, de verhuurde Karlo Letica, en de youngsters nick Shinton en Senne Lammens.