Truineer Nieuws melden?

Bridgetornooi met een hart

Bridge spelen voor het goede doel, dat deden de bridgeclubs Haspengouw (Sint-Truiden) en Eburoon (Tongeren) in een gezamenlijk tornooi.

© Fotograaf: Truineer

De Bridgeclubs Haspengouw uit Sint-Truiden en de Eburoon uit Tongeren organiseerden samen in zaal Panderosa (Kortenbos) een bridgetornooi waarvan de opbrengst integraal geschonken werd aan de organisatie ?Kom op tegen Kanker?. Zij werden hierbij ook gesteund door de Vlaamse Bridge Liga. Het werd een groot succes waaraan maar liefst 44 paren deel namen. Naast het tornooi werd er tevens een tombola georganiseerd waaraan talrijke sponsors hun steentje bijdroegen. Wielrenner Tim Welllens deed ook zijn duit in het zakje door een gesigneerde bolletjestrui uit de Ronde van Frankrijk te schenken voor dit goede doel. De 2 bridgeclubs konden alzo een bedrag van 1700 ?? schenken aan ?Kom op tegen Kanker?.