Truineer Nieuws melden?

Amaury Verelst alleen baas van Verelst & Gilen

Amaury Verelst neemt de volledige honderd procent in handen van Verelst & Gilen. Alexander Gilen zal dus niet meer actief zijn binnen het bedrijf en heeft nieuwe toekomstplannen.

© Fotograaf: Verelst&Gilen

Verelst & Gilen was? een ondernemersduo met jarenlange ervaring in het uitwerken van unieke concepten.?Door hun gezamenlijke passie voor vastgoed hakten ze de knoop door om hun kennis en ambitie samen te bundelen tot ??n groot project, Verelst & Gilen Real Estate. .

?Huizen of appartementen bouwen is voor ons veel meer dan enkel de stenen op elkaar zetten. Wij bouwen een echte thuis en houden hierbij rekening met geluk, emotie, waarden, ecologie, …die zorgt voor een jarenlange?levens?-kwaliteit?,? zegt Amaury Verelst. “Dat zal zo blijven, ook nu Alexander vertrekt. We zullen in het bedrijf blijven investeren, grenzen blijven verleggen en kwalitatieve woningen blijven aanbieden.”

Het bedrijf legde en legt zich voornamelijk toe op de ontwikkeling van residenti?le vastgoedprojecten, voornamelijk appartementen en woningen. Momenteel zijn ze nog altijd actief in diverse gemeentes in hoofdzakelijk Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.