Truineer Nieuws melden?

ACTIE – Ladies Night bij Cinema Cameo

Cinema Cameo stunt weer met een Belgische premi?re! Op donderdag 28 november om 20.15 uur wordt de film ‘Can You Keep A Secret’ vertoond tijdens de Ladies Night. Deze film is gebaseerd op een bestseller van auteur Sophie Kinsella. Wij mogen maar liefst 4 duotickets verloten voor deze geweldige film. Ga naar de Facebook-pagina van truineer.be en tag een vriendin onder de afbeelding van de actie.

© Fotograaf: Truineer

“Emma neemt het vliegtuig terug naar huis na een rampzalig verkoopsgesprek. Wanneer ze denkt dat het toestel op het punt staat te crashen, flapt ze al haar geheimen eruit aan de onbekende man naast haar. Tenminste, ze denkt dat hij een onbekende is en zal blijven. De dag erna ontmoet Emma Jack, de jonge algemeen directeur van haar bedrijf. Hij blijkt van alles over haar te weten, zelfs haar meest intieme geheimen…”

Meer info over de film en de Ladies Night: https://cameo.be/filminfo/can-you-keep-a-secret.html