Truineer Nieuws melden?

Aannemer laat buurt in de kou staan

In de Viaductstraat wordt er momenteel gebouwd aan een rusthuis door een gerenommeerd aannemer.

© Fotograaf: Chris Vdb

Maar tussen hem en de buurt loopt het mis, grondig mis.
Chris Vdb laat ons weten via Facebook. ?Verleden week werd aan deze aannemer gevraagd om de weg wekelijks proper te maken met een veegwagen, zonder resultaat. Vandaag ben ik opnieuw naar die aannemer gestapt en herhaalde mijn vraag om wekelijks de weg te reinigen waarop ik als antwoord kreeg dat wij als buurtbewoners maar een veegwagen moesten laten komen met hun eigen centen en de politie te bellen. Waar gaat dit hier naartoe?, zucht Chris.?De politie werd ondertussen verwittigd, want de buurt heeft schrik dat de vuile en glibberige straat gaat zorgen voor accidenten.