Truineer Nieuws melden?

500ste match voor Hockey Club Sint-Truiden

Hockey Club Sint-Truiden, de Yellow Eagles, slaan alle records. Vandaag speelden ze trouwens al hun 500ste match in hun jonge bestaan. Ter gelegenheid daarvan kregen ze het bezoek van schepen van sport Jurgen Reniers die voor het eerst een balletje sloeg, onder de indruk was, en nieuws in petto had.

© Fotograaf: Truineer

Jurgen Reniers: “Wow! 235 leden en nog maar 5 jaar bestaan! Hockey leeft in St-Truiden! 14 ploegen hebben ze al in competitie! En wat een inzet van zoveel vriiwilligers en ouders achter de schermen.?Vandaag was ik tegast op hun 500ste wedstrijd en mocht voor het eerst met een hockeystick aan de slag. Proficiat met jullie werking!?Over een jaar nemen we samen het nieuwe hockeyveld in ons nieuwe sportpark in gebruik!”