Truineer Nieuws melden?

Werken Plopsaqua op schema

Eind volgend jaar moet Plopsaqua Landen-Hannuit openen. Er is goed nieuws. De werken zitten alvast op schema.

© Fotograaf: Truineer

Veel is er nog niet te zien, rechts, net voorbij de snelweg E40, richting Hannuit, op de grens tussen Landen en Hannuit. Maar we kunnen jullie geruststellen. De werken voor Plopsaqua zitten op schema.?

Op dit moment worden de funderingen van de zwembaden aangelegd. In oktober zouden de eerste glijbanen klaar zijn en rond Kerstmis staat hier normaal gezien al een grote hal. Eind volgend jaar moet het complex met 5 zwembaden, 4 grote glijbanen, een wildwaterbaan en 3 bubbelbaden klaar zijn.? Plopsa investeert 22,5 miljoen euro in het waterparadijs en mikt op minstens 400 000 bezoekers per jaar. (Bron ROBTV)