Truineer Nieuws melden?

Werken De Blauwe Vogel 2.0 gestart

De Blauwe Vogel mag uitkijken naar een nieuwe thuis. Binnen het project Stadspoort komt een nieuw en uniek Reizen Belevingscentrum. “Iets waar ik hier al tien jaar van droom”, zegt zaakvoerder Trudo Carlier.

© Fotograaf: Truineer

Trudo Carlier kondigt het nieuws aan op de facebookpagina van zijn bedrijf. We citeren:

Het begin van een nieuwe mijlpaal in onze leuke geschiedenis…

Samen met onze lieve burgemeester, zijn de eerste werken gestart voor De Blauwe Vogel 2.0

Al 10 jaar dromen we van een nieuw en uniek Reizen beleving centrum. En ja hoor, na 10 jaar is de bouwvergunning ( eindelijk ) in orde. We wonen hier in Vlaanderen, niet in Dubai.??Dat realiseer ik me nu wel. . .

Maar we hebben onze tijd genomen : het gaat o zo mooi worden : ondergrondse parking, een prachtig auditorium zoals je er in Vlaanderen niet vlug een 2e zal vinden, gezellige kantoorruimtes om onze klantjes in stijl te ontvangen, leuke werkruimtes om onze zalige Blauwe Vogel-medewerkers een aangename plek te geven & een grote ruimte voor ons o zo fijne online boeking team, administratie, planning, visumdienst & afwerken reisdocumenten dienst. We zijn ondertussen al een flink team van 22 vogeltjes ( ! ) Nog 2 jaar geduld & dan verwelkomen we jullie in onze gloednieuwe Blauwe Vogel broedplaats !

De start van je leuke droomreis aan een fijne prijs. . .

En vooral : een grote DANK U aan U, onze fans door dik en dun
doorheen alle Vlaamse provincies : van Lommel tot Oostende.
Enkel en alleen door jullie massale steun, kunnen we samen dit
mooie verhaal verder uitbouwen. Een welgemeende merci hiervoor !