Truineer Nieuws melden?

WEDSTRIJD – Win duotickets voor komedie GE-TIC-T

De Toneelgroep van Melveren, het M-Theater, speelt op 18, 19 en 20 oktober de hilarische komedie ?Ge-tic-t? in Theater De Roxy! Truineer mag hiervoor maar liefst 9 duotickets verloten. Ga naar onze Facebook-pagina, zoek de afbeelding met de gordijnen, tag hieronder een persoon en vermeld de datum van de voorstelling die jij graag wil bijwonen.

© Fotograaf: M-Theater

Dokter Stern is de beste psychiater ter wereld om mensen te helpen bij het controleren en overwinnen van hun tics. In de wachtkamer zitten zes pati?nten die uitkijken naar hun langverwachte consultatie. Wanneer dokter Stern echter opgehouden blijkt te zijn op de luchthaven, besluiten de pati?nten zelf een groepstherapie te organiseren. Dat resulteert in hilarische toestanden met een wel erg verrassende ontknoping.

Met: Kathleen Smolders, Jos Degeling, Annicka Deroose, Hedwige Jacomen, Didier Bessemans, Els Meys en Mish Jacobs

Kaarten kosten ?9 per stuk en zijn verkrijgbaar aan de ticketbalie in de Roxy of online op www.deroxy.be