Truineer Nieuws melden?

We helpen Robbe aan een nieuwe tandem.

Annelies Debruyn zit met een probleem, maar dat wil ze oplossen met de hulp van de Truienaars. Ze gaf tekst en uitleg in volgend bericht.

© Fotograaf: Truineer

?Hallo, ik weet niet goed hoe ik moet beginnen. Ik ben Annelies Debruijn, ik heb drie kinderen waarvan 2 kinderen van ons zijn en de jongste een pleegdochter is.De middelste van de drie heeft een mentale beperking door een zware vorm van epilepsie. Onze zoon heeft veel zorg nodig, zorg die hij niet altijd van de overheid krijgt, en dat wordt financieel een zware dobber. Nu was ik in mijn vrije tijd al bezig met stenen te verven als hobby en iedereen vroeg of ik ze verkocht. Vandaar komt de idee om stenen te verven voor Robbe. Robbe heeft een nieuwe tandem nodig en nu zamel ik geld in door mijn stenen te verkopen. Aangezien wij financieel niet krachtig genoeg zijn om een tandem te kopen ben ik gestart met deze actie?; schrijft Annelies
Je vindt heel wat voorbeelden van de leuke hobby van Annelies op https://www.facebook.com/Stenen-voor-Robbe-117033663031197/
En je kan haar mailen of bellen als je ge?nteresseerd bent: 0496 05 00 85 -?annelies.debruijn@telenet.be