Truineer Nieuws melden?

Trinity Purchasing pakt uit met beurs in Hof van Stayen

Afgelopen week organiseerde Trinity Purchasing, ??n van de Europa?s grootste aankoopverenigingen voor de Horeca en Eventsector, hun jaarlijks event.

© Fotograaf: Truineer

Deze keer vond dit event?plaats in ?Hof Van Stayen? te Sint-Truiden. Zoals gewoonlijk waren hier meer dan 70 nationale en internationale standhouders aanwezig. Het thema van deze beurseditie stond in het teken van ?Duurzaamheid?.
Dieter Schoofs: ?Heel wat hotels van overal in Belgi? waren dus afgezakt naar Sint-Truiden om de nieuwe tendensen in deze sectoren te ontdekken. Nieuw dit jaar was ook dat men kon deelnemen aan verschillende workshops waaronder er een workshop die in het teken stond voor het behalen van het befaamde ? Green Key ? label.?
De organisatie kon alvast samen met de talrijke leveranciers en standhouders terugblikken op een succesvolle editie.