Truineer Nieuws melden?

Traditionele beenhouwerij in de Kattenstraat

Volgende week woensdag gaat de nieuwe Aldi open in de Kattenstraat. Wat er niet was in de vorige uitbating, is dat er een verste beenhouwer in het complex komt met de traditionele beenhouwerij Renmans.

© Fotograaf: Truineer

Nog een week en de Nieuwe Aldi opent zijn deuren, ruimer dan voorheen. Wat er echter in de oude Aldi ontbrak was een beenhouwerij. Daar komt nu verandering in. Beenhouwerij Renmans richt binnen het Aldi-complex ??n van zijn 300 beenhouwerijen in Belgi? op.
?Van Oostende tot Aarlen, het ?Renmans-familiegevoel? vind je in elke winkel. De beenhouwerij is zo?n beetje een tweede thuis, horen we vaak. En het klopt ook. Als team kunnen we elke uitdaging aan, maar pas als iedereen zich goed voelt?, klinkt het bij Renmans. Versheid, hygi?ne en vakkennis vormen de basis van de Renmans-signatuur ‘Altijd kwaliteit’. ?En daar doen we geen toegevingen op. Integendeel, we streven continu naar verbetering: van leveranciersselectie tot bediening in de winkel. Via de korte keten wordt 100% Belgisch varkens-, runds- en kalfsvlees in de eigen ateliers met hoogstaande voedselveilige apparatuur verwerkt. Interne en externe controles bewaken de optimale omstandigheden om ons vlees te bewaren, bereiden en verkopen?, aldus Renmans.
In Sint-Truiden staan John, Maarten, Petra, Els en Estaline klaar om iedereen met de nodige professionaliteit te hepen.