Truineer Nieuws melden?

Toneelgroep HALFJASSEN is in de ban van de liefde.

Ol? ? Ol? Mi Amor. Dat is de titel van het toneelstuk dat de Halfjassen brengen. Een toneelwerk van auteur Willy Gilis in een regie van
Patrik De Wolf en Rik Walschot.

© Fotograaf: Truineer

De familie Van Neste keert terug van een vakantie in Benidorm. Bomma blijft bij haar Spaanse vriend en dochter Charlotte moet haar Spaanse liefde achterlaten. Juul is verstrooid en vergeet zijn tuba in Spanje. In Belgi? heeft het veel geregend en buurman Tuur heeft vergeten de dompelpomp op te zetten ?. Buurmeisje Peggy maakt handig gebruik van het lege huis van de Van Neste?s, het is een ideaal liefdesnestje?samen met haar nieuwe vriend ?dokter Jos?. Een afgedankte flamencodanseres maakt de situatie compleet. Ol? Ol?

Cast: Eric Leemans, Linda Masset, Goele Istas, Lieve Corthaut, Gaby Dupain, Nick Henderix, Marc Thonissen, Els Denayer, Stefanie Knaepen, Gunter Van Stappen en Natascha Clerinx.

Opvoeringen zijn op 29/11/2019, 06, 07, 13, 14/12/2019 om 20u00 en op?01/12/2019 om 14u30 in de parochiezaal Sint-Martinus, Beekstraat 12 (voorkant) of Breendonkstraat 1 C (achterkant) te 3800 Sint-Truiden.

Toegangsprijs: 8?

Kaarten bestellen via mail halfjassen@telenet.be
bij Yolande Thoelen 011/68 35 89 of 0474/43 66 18
en bij alle spelers.