Truineer Nieuws melden?

Tim Wellens trouwt met zijn Sophie

Tim Wellens is zaterdagmiddag in een regenachtig Monaco in het huwelijksbootje gestapt met Sophie Daniels. De 28-jarige wielrenner uit Sint-Truiden en de 24-jarige boekhoudster uit de buurt van Charleroi vormen al elf jaar een koppel.

© Fotograaf: Truineer

Hij was indertijd nauwelijks 18, zij nauwelijks 14. Maat het was meteen de grote en enige liefde tussen Tim en Sophie, 11 jaar geleden. De bruid verscheen op de burgerlijke trouw in een stijlvol wit broekpak. Naast familieleden waren ook enkele collega-renners naar het prinsdom afgereisd. Onder hen de ?Jonge Benen? Louis Vervaeke (Team Sunweb) en Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) en ploegmaat Thomas De Gendt. Die laatste is bij Lotto Soudal Wellens vaste slaapmakker. De Gendt trakteerde zijn teamgenoot trouwens op een gepersonaliseerd huwelijkscadeau: een tweedelige beddenset – dekbedovertrek en kussensloop ? met daarop de afbeelding van hun beiden in Lotto Soudal-outfit. Op die manier kan Tim dus altijd ?samen? slapen met De Gendt. Kersvers echtgenote Sophie heeft er dus meteen stevige concurrentie bij. Of is het Thomas De Gendt die nattigheid moet voelen?