Truineer Nieuws melden?

The Pink Lemons

Sint-Truiden loopt over van muzikaal talent! Kom naar het cultuurcentrum en laat je onderdompelen in muziek van eigen bodem.

© Fotograaf: Truineer

The Pink Lemons is een band die bestaat uit drie plattelandsjongens en een charmante jongedame. Ze vertegenwoordigen een opkomende generatie van jonge dromers die indie-pop combineren met funky grooves en snuggere melodie?n.
Begin 2019 kwam hun eerste EP Not so Pink uit. Een coole energetische vibe – zeker live – die de voetjes aanzet tot hemelse danspassen. Op 6 september verrasten ze ons opnieuw met hun nieuwe single Papapa. Benieuwd hoe het live klinkt? Zak op 12 oktober zeker af naar cultuurcentrum de Bogaard! Zaterdag 12 oktober van 20u tot 0u in cultuurcentrum de Bogaard
20u: ?deuren open – expo caf?
21u30:?concert The Pink Lemons
22u30: ?expo caf? met resident dj
Gratis toegang
Een samenwerking tussen cultuurcentrum de Bogaard en jeugdhuis Expo.
Meer info
Cultuur
T 011 70 17 00
UiTbalie@sint-truiden.be