Truineer Nieuws melden?

’t Elfde Gebod alweer Beste Caf

Caf? ’t Elfde Gebod is voor het tweede jaar op rij tot het Beste Caf? van Sint-Truiden gekozen. Dit i, het kader van de wedstrijd het Beste Caf? van Vlaanderen, georganiseerd door het Nieuwsblad.

© Fotograaf: Truineer

De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door het Nieuwsblad. Iedereen mag kiezen. Dit jaar ging de prijs voor Sint-Truiden alweer naar ’t Elfde Gebod, bij Faalip, in Zepperen.

“Ik ben zeer vereerd om dit jaar alweer die titel te mogen dragen”, zegt patron Philip Blavier (Bij Faalip). “Het is fijn om als jonge ondernemer deze prijs te pakken. Die is niet alleen geweldig voor mij, maar ook voor mijn personeel en mijn klanten. Onze sterkte is dat we allemaal samen beste vrienden ?n collega’s zijn. Onze band bepaalt het succes. Dat we de titel voor het tweede jaar op rij winnen, bewijst ook dat we geen ??ndagsvlieg zijn. Klanten zijn bij ons koning. En regelmatig verrassen we hen met veel plezants en veel moois. Dat wordt hard geapprecieerd. Daarvoor doe ik het. Neen, daarvoor doen wij het.”