Truineer Nieuws melden?

STVV-truitjes duiken op in Kenia

STVV-truitjes in Kenia. We zien jullie al de wenkbrauwen fronsen. Maar er is geen reden tot verbazing. Want Filip Meys en Lisa Mottu kregen van STVV als steun voor hun project Lisa e Filip helpen de kindjes in Ukunda.

© Fotograaf: Truineer

Lisa en Filip steunen de kindjes in Ukunda…. Hun verhaal….

Tijdens onze vakantie in Kenia zijn we in contact gekomen met de plaatselijke bevolking, we hebben gemerkt dat zij heel wat hulp kunnen gebruiken. In februari? keren we terug naar daar om ons steentje bij te dragen. Onze oproep naar kinderkleren en schoenen heeft voor massaal veel reacties gezorgd. Daarom hebben we besloten om deze pagina op te richten zodat iedereen onze realisaties ter plekke kan volgen.

Hetgene waar we de komende periode voor gaan zorgen:

  • Kindervoetjes verzorgen aangezien vele kindjes last hebben van jiggers of zandvlooien
  • Kinderen voorzien van kleren en schoenen
  • Voedselpakketten uitdelen aan de lokale bevolking die er nood aan hebben

Om dit allemaal te kunnen realiseren hebben we enerzijds veel kleren en schoenen nodig. Maar ook sponsoring kunnen we gebruiken om medisch materiaal aan te kopen, de voedselpakketten aan te kopen, al de bagage ter plaatse te krijgen, …

Willen jullie financieel helpen, neem gerust contact met ons op en wij geven de verdere informatie.
Alle kleine beetjes helpen, voor ons kan dit een klein bedrag zijn maar voor de mensen daar is dit een wereld van verschil.

Wie wil helpen verwijzen we naar de facebookpagina ‘Lisa en Filip helpen kindjes in Ukunda.’