Truineer Nieuws melden?

STVV klopt Mechelen-aan-de-Maas met 5-2

Het G-voetbalteam is nog maar enkele maanden oud, en ze waren aan hun eerste match toe. En meteen een knipoog naar de grote broers: het G-team won met 5-2

© Fotograaf: Truineer

Vandaag weer een primeur: we ontvingen voor de eerste keer een bezoekende ploeg voor de pas opgestarte G-voetbal binnen Jong STVV. Eendracht Mechelen-aan-de-Maas toonde mooi voetbal maar Jong STVV kon de winst toch verzekeren met een knappe 5-2 overwinning. Voorafgaand mochten we ook onze schepen van sport Jurgen Reniers ontvangen die mee aan de wieg stond van dit project en vandaag de aftrap verzorgde van deze mooie wedstrijd.
Jurgen Reniers: ?Inderdaad, ik mocht als sportschepen de aftrap geven voor de eerste echte voetbalwedstrijd voor mensen met een beperking. Chapeau voor Jong STVV en de begeleiders voor hun aanpak en de realisatie van dit in initiatief. En ik ben geen klein beetje fier dat enkele maanden geleden mee de contacten kon leggen voor de opstart hiervan.?