Truineer Nieuws melden?

Stewardess vindt haar hulpverlener

Na een lange zoektocht via radio- en tv-uitzendingen (Make Belgium Great Again) heeft de Indische stewardess Nidhi eindelijk de hulpverlener gevonden die haar bijstond en moed insprak tijdens de aanslagen in Zaventem. Het betreft Luc Lowel uit Zoutleeuw.

© Fotograaf: Truineer

De foto van een aangeslagen en zwaargewonde sterwardess Nidhi ging de wereld rond en werd in geen tijd en iconische foto. Uiteindelijk herstelde ze heel goed, maar ??n man bleef door haar hoofd spoken, namelijk de man die haar het eerst bijstond en zoveel moed insprak. Wie zoekt, die vindt. En na een grootscheepse actie en een robotfoto werd hij ook gevonden. Het gaat om Luc Lowel uit Zoutleeuw, een werknemer van Securtitas die intussen bijna diaken is. Beiden ontmoetten elkaar via Skype. Mogelijk volgt in november een persoonlijke ontmoeting. Want dan komt Nidhi een lezing geven in Belgi?.