Truineer Nieuws melden?

Stem spoedgevallendienst naar winst

De spoedgevallendienst van het Trudoziekenhuis is genomineerd voor ‘Team of the year’. Nu komt het erop aan te winnen. Daarmee kan u helpen door te stemmen.

© Fotograaf: Truineer

De wedstrijd kadert in een nationale jaarlijkse huldiging voor de ?beste verpleegkundige van het jaar?? – ?beste team van het jaar? en ?beste graduate van het jaar?. Dat Sint-Truiden erbij is, is na het behalen van het internationale JCI kwaliteitslabel ?n een erkenning voor het werk dagdagelijks op de werkvloer op en buiten de spoedgevallendienst natuurlijk een aangename verrassing.

Stem nu

Erbij zijn hoeft echter niet voldoende te zijn. Winnen zou de max zijn. Uiteraard moeten? daarvoor stemmen worden verzameld. U kan helpen.? Dat kan door te surfen naar?www.nurseoftheyear.be?en te stemmen op ?spoedgevallen STZH? Of misschien gemakkelijker via de rechtstreekse link:?https://www.nurseoftheyear.be/Items/nl-BE/kandidaten/Default/Team-Spoed-?source=undefined?(NB: de stemming is pas officieel als je de bevestigingslink hebt aangeklikt welke via mail verzonden word)

Bericht vanuit de spoedgevallendienst: “momenteel staan we op de 2__de?plaats en stemmen kan nog tot?17 oktober?(alle info staat op de website). Het zou natuurlijk mooi zijn om deze erkenning naar ons ziekenhuis te halen, binnen onze mooie zorgstad. Dus als de mogelijkheid er is om eventueel te willen stemmen en/of een ?klein postje? te plaatsen op sociale media, dan zal dat alleszins zeer gewaardeerd worden!”